Dim/Familie Jansen

Ziekjes

Gisteren was het ineens gedaan met de pret. Hij begon de dag al met een beetje hoofdpijn en niet helemaal lekker voelen. Maar ja, er is ook stress van school. Dus ga het toch maar even proberen. Tussen de middag kwam juf al met hem mee naar buiten. De situatie op school, daar wordt aan gewerkt. Maar als hij nou echt niet lekker is, laat hem dan maar lekker thuis blijven ’s middags. Het snoetje werd steeds witter. Druk telefonisch overleg tussen opa met oma, oma met mama, mama met opa en Dim. Grote snikken aan de telefoon. Hij is echt niet lekker. School gebeld, papa gebeld. Logeerpartijtje kan niet doorgaan. En dan komt de maag in opstand. Het is nu echt over, uit en sluiten maar.

20110917-214550.jpg

Vandaag was hij alweer op de been. Of liever gezegd, vannacht. Wanneer wij nou kwamen. Uhm, straks, als het ochtend is. Hij heeft wel trek, maar toch ook weer niet. Zijn hoofd blijft wat zeuren. Hij kijkt wat op de computer, speelt een beetje, hangt wat op de bank. Na het avondeten gaat de emmer toch maar weer mee naar zijn bed.

Morgen maar weer opnieuw proberen om weer beter te zijn.

20110917-215023.jpg

Advertenties

2 thoughts on “Ziekjes

  1. Hoera het gaat de goede kant uit met onze DIm. Ja ja, ziek zijn beter worden. Wij worden allemaal wel eens ziek. Opa weet er alles van. Nog effe aansterken en dan weer een nieuwe week in met leuke dingen doen op school. Want wie niet naar school gaat die zal dom blijven. Dag Dim tot maandag!.
    Groetjes van Oma Maj & Opa Jeb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s