Uncategorized

Een nieuw jasje…

Het kriebelt al een tijdje. Die indeling van de weblog… het staat mij niet helemaal aan. Of moet ik misschien zeggen ‘helemaal niet’. Maar hoe wil ik het dan wel? En wat wil ik eigenlijk kunnen doen met die weblog? 

Er worden voornamelijk kleine berichtjes achter gelaten over iets dat ik heb gezien of heb gedaan. Maar om nou iedere keer overal door heen te moeten scrollen om een eerder bericht op te kunnen zoeken… Eigenlijk wil ik met een makkelijke ‘klik’ zo naar het betreffende bericht of onderwerp kunnen gaan.

En hoe zit het nu met berichten en pagina’s? Wanneer is nu het één handig en wanneer nu het ander? Opgeslokt door de dagelijkse gang van zaken kom ik er niet aan toe dit eens uit te zoeken. Tot vandaag. Heerlijk een dagje thuis, waarbij ieder zijn eigen ding aan het doen is en ik eens in de gelegenheid ben om verder te kijken. De weblog gaat op de schop.

Wat ik nu handiger vind, daar ben ik nog niet helemaal uit. Een gefixeerde startpagina, het klinkt aanlokkelijk en ik vind het leuk dat ik het voor elkaar krijg. Wat ik er nu verder voor invulling aan moet geven? Daar moet ik nog even op broeden. En ik ben ook erg benieuwd wat er gebeurd wanneer dit blogje is gepubliceerd. Op welke pagina komt de lezer terecht wanneer deze de link naar mijn weblog aanklikt? Is dat de startpagina, of zal het bij de recente posts zijn?

Laten jullie het mij even weten?

 

Advertenties

2 thoughts on “Een nieuw jasje…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s