Familie Jansen/Puck

Het hoofdstuk is uit…

Een periode is afgesloten. Een mijlpaal bereikt. Vandaag is er afscheid genomen van het kinderdagverblijf. Morgen wordt ze alweer 4 jaar en zal het echte schoolleven gaan beginnen. 

Vorige week werd er alvast geoefend op school en ook een middagje bij de buitenschoolse opvang gespeeld. Juf van school vertrouwde me na afloop van de eerste ochtend toe: “Ik zal volgende keer nog meer mijn best moeten doen.” Puck had namelijk verteld aan juf dat ze het wel leuk vond, maar de andere school (lees: het kdv) is leuker.

Afgelopen weekend werd er productie gedraaid. Knijpers moesten gekleurd worden. Popcorn gebakken. Hoe leuk was dat weer eens met een pan op het vuur, popcorn mais en gaan met dat geplop! Gelukkig was er uiteindelijk genoeg popcorn geproduceerd om, naast de voorraad die al richting buik vertrok, genoeg vlinders te vullen om uit te delen.

Vanochtend vertrokken wij dus, bepakt en bezakt, op de fiets naar het kinderdagverblijf.
Voor de laatste keer. Aan de verhalen te horen heeft ze er een mooie dag van gemaakt. Maar nu vliegt ze uit. En fladdert ze weer verder naar nieuwe avonturen.

 

 

Kijk ook eens bij:

Advertenties

One thought on “Het hoofdstuk is uit…

  1. Ja inderdaad. Puck gaat zo zoetjes aan de wijde wereld in. Een beetje weg uit moeders vleugels vandaan. En zal ik je wat vertellen Puck, jij gaat het helemaal maken. Het is aan dat schrander kopje van jou te zien. En wat kan je goed tekenen. Wij gaan je volgen en wij zijn maar wat trots op jou. Zet ‘m op Puck!.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s