Dim/Familie Jansen

Suprise, suprise….

IMG_6532Kleine jongetjes worden groot. Morgen gaan we alweer zijn 10e verjaardag vieren. En in Sint geloven doet hij nu voor het 2e jaar niet meer. Maar het blijft een leuke periode. En nu, nu mag híj, die oh zo niet van knutselen houdt, een suprise gaan maken. “Maar mam, ik heb gehoord dat jíj errug goed bent in suprises maken…” Dus gingen we vandaag samen op pad. Kadootje was snel gevonden, het idee voor de suprise ontstond onderweg ook en de materialen waren gelukkig snel gevonden (is het suprise-tijd of zo? Bijna geen lege doos meer te vinden in de supermarkt!) Thuis gekomen was het toch wel leuk om samen wat te knutselen. Maar niet te lang hoor, hij had nog wat te spelen. Maar de voorpret is er niet minder om…IMG_6531

 

En mijn bijna 10-jarige wordt steeds zelfbewuster. Voor deze keer krijg ik toestemming zijn foto op mijn weblog te plaatsen.

Advertenties

One thought on “Suprise, suprise….

  1. Dim 10 jaar!. Al een decennia lang de buurt onveilig gemaakt. Op de olijfboomschool vooral nadrukkelijk met voetbal bezig. Naar het schijnt is hij daar de beste doelman van de klas. Zeg nooit, nooit. En wie weet zal hij eens in het Oranje team staan of van Ajax. Zal toch niet waar zijn,…………………………….?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s